Valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Franke Mythos MTK 651-100 polaarvalge parem vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MTK 651-100 polaarvalge parem vajutusnupuga

    815,00 €

    Franke Mythos MTK 651-100 polaarvalge on keraamiline Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks ja mustust hülgavaks. Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks ehk pärast paigaldust jääb valamu serv tasapinna peale. 

    Franke Mythos MTK 651-100 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Valamu kausi osa asub paremal poolel ning vasakule jääb praktiline tasapind. Komplekti kuulub nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60cm. Lisaks äravoolule on valamul kaks auku, üks segistile ning teine vajutusnupule.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Reginox Jet Black

    Seebidosaator Reginox Jet Black

    135,00 €

    Reginox Jet Black  on 300 ml suurune musta värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Pro N 810958

    Vannitoavalamu Laufen Pro N 810958

    Tavahind: 167,00 €

    Erihind 142,00 €

    Laufen Pro N 810958 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk. Valamul on praktilised laiendatud servad, kus on mugav väiksemaid tarvikuid hoiustada. 

    Sifoon, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Amsterdam 15 Caffe Silvery

    Köögivalamu Reginox Amsterdam 15 Caffe Silvery

    225,00 €

    Reginox Amsterdam 15 on kandiline kahe kausi ja lisatasapinnaga graniitvalamu, mille teeb eriliseks tema Caffe Silvery beež värv. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks. Tegu on pööratava valamuga, kus lisatasapinda on võimalik paigutada lähtuvalt köögist, paremale või vasakule poole ning selle järgi ka köögisegisti.

    Reginox graniitvalamud on valmistatud keskkonnasõbralikust komposiitmaterjalist, mis on kriimustuskindel ning väga lihtne hooldada. Lisaks on graniitvalamud tuntud ka antibakteriaalse pealispinna poolest. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Reginox Gold

    Seebidosaator Reginox Gold

    135,00 €

    Reginox Gold  on 300 ml suurune kuldset tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas