Valamud

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Franke Atlas šampanja kuld

    Seebidosaator Franke Atlas šampanja kuld

    70,00 €

    Franke Atlas on 350 ml suurune šampanja kuld värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-75

    Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-75

    217,00 €

    Franke Turbo Elite TE-75 on kraanikausi äravoolu alla paigaldatav jäätmepurustaja, mis kinnitatakse valamu all oleva 3 1/2" ventiili asemele. Jäätmepurustaja on keskkonnasäästlik, kuna hoiab ära ummistused ning toidujäätmete sattumise kanalisatsiooni. Seadmel on antibakteriaalne kaitse, mis takistab halbade lõhnade tekkimise toidujäätmetest. Komplektiga on kaasas kroomitud käivitus nupp.

    TE-75 seadme võimsus on 550W, mis jäätmete purustamiseks teeb 2700 pööret minutis. Seadme müratase jääb üpris madalale – 40-45 dB, mida võib võrrelda nõudepesumasina müraga. Jäätmepurustaja kasutamiseks vajalik pinge on 220 V. Kui seade paigaldada keraamilisele valamule on vajalik spetsiaalne kinnitus pikendus, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom väike

    Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom väike

    13,00 €

    Armatura Click on kroomviimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp, mille teeb eriliseks tema väiksem vajutatav osa koos lisa äärega. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼ ja sobib ülevooluga valamule.

    Lähemalt
  4. Disainsifoon Armatura kroom vannitoavalamule

    Disainsifoon Armatura kroom vannitoavalamule

    21,00 €

    Pudelsifoon Armatura on silmapaistva kroomviimistlusega, mis on stiilne äravoolulahendus vannitoavalamutele. Armatura disainsifoon on mõeldud kaunistama just neid vannitubasid, kus sifoon jääb nähtavale kohale. Sifoonil on standard ühendusots G 1¼.

    Lähemalt
  5. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi kroom

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi kroom

    21,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest kroom viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas