Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400 Slim

    134,00 €

    Ravak Uni 400 Slim on ümara disainiga vannitoavalamu, mis lisab vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Uni Slim on eriti õhukeste külgedega. 

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Formy-01 500

    Vannitoavalamu Ravak Formy-01 500

    189,00 €

    Ravak Formy vannitoavalamud on erakordselt minimalistliku vormiga - servad on disainitud õhukesteks, mis omakorda jätab kätepesuks rohkem ruumi ja mugavust. Valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. Formy valamuid on võimalik komplekteerida sama seeria vannidega ning saavutada seeläbi stiilipuhas üldmulje terves vannitoas.

    Ravak Formy-01 500 on kandilise disainiga vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Uni 400

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400

    134,00 €

    Ravak Uni 400 on ümara disainiga vannitoavalamu, mis lisab vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Noro Coast

    Vannitoavalamu Noro Coast

    193,00 €

    Noro Coast on kausikujuline vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sobiva värvusega valamu põhjaklapp. Valamul puudub ülevool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    145,00 €

    Scarabeo Glam 1807 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1807 valamu on ümara disainiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas