Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Tavahind: 124,00 €

    Erihind 106,00 €

    Laufen Pro S 815954 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge kui ka valamukapi peale. Antud mudelil paikneb segistiauk valamu paremas servas. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  2. Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    197,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. Valamu Ravak Yard 450 C on mõeldud nurka paigaldamiseks.

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Balance 500

    Vannitoavalamu Ravak Balance 500

    138,00 €

    Balance on voolujoonelise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks, sobib hästi kokku sama kontseptsiooni valamukapiga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi samuti komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida.  

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Round On Silk

    Vannitoavalamu PAA Round On Silk

    254,00 €

    PAA Round On Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Silkstone viimistlusega äravool kuulub komplekti.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    Vannitoavalamu Ravak Veda Slim 400

    83,00 €

    Veda on klassikalise kandilise kujuga minivalamu. Veda valamu on praktiline lahendus ka kõige väiksematesse tualettruumidesse. Valamu kuulub kokku samast seeriast valamukapiga, tehas ei soovita valamut ilma kapita seinale paigaldada. 

    Segisti asetuse vastavalt paremal või vasakul serval saab määrata toote pööramisel 180 kraadi. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ja kinnitused sisalduvad komplektis. Komplekti ei kuulu valamukapp, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Valamukapi ukse avanemis suunda saab samuti paigalduse käigus ise valida. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas