Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Tavahind: 273,00 €

    Erihind 233,00 €

    Laufen Pro S 818963 on kandiline vannitoavalamu, mis on mõeldud süvistamiseks tasapinna sisse. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  2. Kivivalamu Balteco Neo O

    Kivivalamu Balteco Neo O

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo O on ovaalne Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo O valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A1956

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Collaro 4A1956

    Tavahind: 326,00 €

    Erihind 276,00 €

    Villeroy & Boch Collaro 4A1956 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Villeroy & Boch TitanCeram materjalist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Sanitaarportselan on materjal, millega on võimalik vormida ideaalseid õhukesi vorme, kuid mis on samaaegselt vastupidav ja stabiilne. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Collaro seeria märksõnadeks on luksuslik ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen Pro N 810956

    Vannitoavalamu Laufen Pro N 810956

    Tavahind: 95,00 €

    Erihind 81,00 €

    Laufen Pro N 810956 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    233,00 €

    Scarabeo Glam 1804 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1804 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas