Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    551,00 €

    Burlington Edwardian 80 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või kroomitud raamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva valamujala disaini vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 234046

    Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 234046

    504,00 €

    Duraviti uus Cape Cod seeria pakub unustamatut elegentsi. Seeria on inspireeritud USA idarannikul paiknevast Cape Cod nimelisest piirkonnast, mis on tuntud oma pika rannajoone, kristallselge ookeanivee ja ürgse looduse poolest. Cape Cod seeria valamud on valmistatud luksuslikust DuraCeram® materjalist ning on saadaval kolme erineva disainiga - ümmargune, kandiline ja tri-ovaalne.

    Duravit Cape Cod 234046 on kandiline vannitoavalamu, mis on disainitud maailmakuulsa Philippe Starck'i poolt. Valamul on üliõhukesed servad, mis rõhutavad toote kergust ja elegantsi. Segisti paigalduseks on valamu sisepinnal mugav platvorm, mistõttu sobib valamu hästi ka väiksematesse paigalduskohtadesse. Valamu on mõeldud paigaldamiseks valamukapile või teistele tasapindadele. Sobiv valamu põhjaklapp on võimalik juurde tellida eraldi.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    546,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Casa Di Vanna Rocca

    Vannitoavalamu Casa Di Vanna Rocca

    Tavahind: 558,00 €

    Erihind 502,00 €

    Casa Di Vanna Rocca valamu on mõeldud tasapinda süvistamiseks või kanduritega seina külge kinnitamiseks. Rocca kivivalamul on luksuslikult sile läikiv pind, mida on lihtne puhastada ja hooldada. 

    Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Komplektis ei sisaldu põhjaklappi, soovi korral saab seda meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Casa Di Vanna Castello

    Vannitoavalamu Casa Di Vanna Castello

    Tavahind: 578,00 €

    Erihind 517,00 €

    Casa Di Vanna Castello valamu on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Castello kivivalamul on luksuslikult sile läikiv pind, mida on lihtne puhastada ja hooldada. 

    Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Lisavõimalusena on võimalik valamu tehasest tellida ka värvilise välisküljega, standardina on valamu nii seest, kui väljast valge. Komplektis ei sisaldu põhjaklappi, soovi korral saab seda meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas