Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 217

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu PAA Do

    Vannitoavalamu PAA Do

    110,00 €

    Vannitoavalamu PAA Do on kompaktsete mõõtudega valamu, mis sobib hästi nii WC-valamuks kui ka väikesesse vannituppa. Siidise viimistlusega kivivalamut on võimalik kombineerida valge või tammepuidust valamuplaadiga. Valamuplaadil on hoidja käterätiku jaoks. Valamu paigaldamine koos valamuplaadiga on väga lihtne, sest seinakinnitused sisalduvad juba komplektis.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen VAL 810283

    Vannitoavalamu Laufen VAL 810283

    Tavahind: 340,00 €

    Erihind 290,00 €

    Laufen VAL 810283 on pehmete nurkadega kandiline vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi peale või toenditega seinale. VAL on mitmeid reddot auhindu pälvinud Laufeni vannitoaseeria, mida iseloomustab lihtsad arhitektuurilised jooned, ekstreemselt kitsad servad ja peened pinnastruktuurid. 

    VAL valamu on valmistatud revolutsiooniliselt SaphirKeramik sanitaarkeraamikast, mis on kauakestev ning käega katsudes mõnus ja sile. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk ning Slim-disainiga ülevool. Segisti, põhjaklapp ja seinakinnitused ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Franke Novita kroom

    Seebidosaator Franke Novita kroom

    74,00 €

    Franke Novita on 300ml suurune kroomi värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Töötasapindade ja graniitvalamute puhul on paigaldusaugu suuruseks 25-35 mm, roostevabast terasest valamute puhul 19 mm. Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 818963

    Tavahind: 273,00 €

    Erihind 233,00 €

    Laufen Pro S 818963 on kandiline vannitoavalamu, mis on mõeldud süvistamiseks tasapinna sisse. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Franke Comfort kroom/onyx

    Seebidosaator Franke Comfort kroom/onyx

    42,00 €

    Franke Comfort on 250ml suurune kroom/onyx värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 47mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 217

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas