Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 78

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Franke Active Plus valge

    Seebidosaator Franke Active Plus valge

    99,00 €

    Franke Active Plus on 300ml suurune mattvalget värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 45mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Moon 1C

    Vannitoavalamu Ravak Moon 1C

    134,00 €

    Ravak Moon sarja kuulub 5 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab ümar joon. See aitab kompenseerida muidu tavapäraseid kandilisi vannitoaelemente, luues harmoonilise ja rahustava meeleolu. Ravak Moon valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Moon 1C on ümara disainiga vannitoavalamu, millel on lõigatud sirge tagaosa. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815955

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815955

    Tavahind: 124,00 €

    Erihind 106,00 €

    Laufen Pro S 815955 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge kui ka valamukapi peale. Antud mudelil paikneb segistiauk valamu vasakus servas. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Tavahind: 124,00 €

    Erihind 106,00 €

    Laufen Pro S 815954 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge kui ka valamukapi peale. Antud mudelil paikneb segistiauk valamu paremas servas. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1807 valge

    145,00 €

    Scarabeo Glam 1807 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1807 valamu on ümara disainiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 78

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas