Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 118

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    72,00 €

    A41 on mattmust Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Rambla RAX 610-38 sile käsitsi

    Köögivalamu Franke Rambla RAX 610-38 sile käsitsi

    63,00 €

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. 

    RAX 610-38 on integreeritav ümmarguse disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu ventiil ning sõelkorv (mõõduga 3 1/2").

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga.

    Lähemalt
  3. Lõikelaud Franke köögivalamule

    Lõikelaud Franke köögivalamule

    41,00 €

    Lõikelaud on disainitud spetsiaalselt Franke MTG 651-100 ja MTG 611 köögivalamute lisana, kuid otseloomulikult on see abiks igas aktiivselt kasutatavas köögis. Lõikelaud on valmistatud kõrgkvaliteedilisest klaasist ning see on nihutatav ehk on võimalik kasutada köögis just seal, kus seda parasjagu kõige enam tarvis on.

    Lähemalt
  4. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    35,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest musta viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt
  5. Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom

    Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom

    18,00 €

    Armatura Click on minimalistliku kroomviimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼ ja sobilik ülevooluga valamule. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 118

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas