Valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen Meda 810119

    Vannitoavalamu Laufen Meda 810119

    Tavahind: 556,00 €

    Erihind 475,00 €

    Laufen Meda 810119 on klassikaline vannitoavalamu, mida saab paigaldada seina külge. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk ja laiad servad, kus on mugav erinevaid vannitoatarvikuid hoida. 

    Valamukapp, segisti sifoon ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Single SGK 611-86 mattmust pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Single SGK 611-86 mattmust pöördnupuga

    401,00 €

    Franke SGK 611-86 on keraamiline lisataspinnaga köögivalamu, millel on moodne mattmust viimistlus. Kandilise kujuga valamu on valmistatud kvaliteetsest Fraceram materjalist, mis on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele.

    Komplektiga on kaasas nupuga avatav sõelkorv-ventiil. Valamul on 2 auku segisti ja äravoolunupu jaoks. Tegemist on pööratava valamuga, ehk valamu lisatasapind on võimalik paigutada nii paremale kui vasakule poole. Köögivalamu paigaldamiseks minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    422,00 €

    Sonar 815341 on seinale kinnitatav disainvalamu. Valamu kumerad ja sirged jooned harmoneeruvad iga vannitoa siseviimistlusega. 

    Sonar seeriat iseloomustvad erakordsed materjalid justkui kolmandas dimensioonis. Eklektiline disainer Patricia Urquiola SaphirKeramik materjalist tooted on uuenduslikud ja elegantsed. SaphirKeramik võimaldab toote luua äärmiselt õhukeste joonte ning vormidega. 

    Komplektis sisaldub SaphirKeramik disain põhjaklapp. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Sonar 815341 valamule on võimalik tellida lisaks ka ühe uksega valamukappe, erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Bella Silk

    Vannitoavalamu PAA Bella Silk

    435,00 €

    PAA Bella Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA Long Step Duo

    Vannitoavalamu PAA Long Step Duo

    490,00 €

    Vannitoavalamu PAA Long Step Duo on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas