Valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 217

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Franke Novita roostevaba teras

    Seebidosaator Franke Novita roostevaba teras

    93,00 €

    Franke Novita on 300ml suurune roostevaba terase värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Töötasapindade ja graniitvalamute puhul on paigaldusaugu suuruseks 25-35 mm, roostevabast terasest valamute puhul 19 mm. Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Uni 400 B Slim

    Vannitoavalamu Ravak Uni 400 B Slim

    125,00 €

    Ravak Uni 400 B Slim on ümar vannitoavalamu, mis on elegantse lihtsuse lipulaev. Õhukesed seinad annavad valamule õhkkerge stiili ning õrna ilu, klassikaline disain rõhutab keraamika ajatut traditsiooni ning ei vea kunagi alt, sobitudes igasse vannituppa. Õrn-kuid-tugev kombinatsioon Ravak Uni Slim sarja disainis loob Sinu vannitoast tõelise heaolu oaasi.

    Ravak Uni Slim sarja valamud on mõeldud paigaldamiseks Ravaki L- või I-kujulisele valamuplaadile, Ravak Sud valamukapile või mistahes muule tasapinnale. Ravak'i disainerid soovitavad valamu juurde paigaldada kõrge segisti, mis teeb kraanikausile tõelise komplimendi ning koos loovad nad vannituppa harmoonilise täiuse.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 818972

    Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 818972

    1 179,00 €

    IlBagnoAlessi 818972 on tilga kujuga disainvalamu, mis on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Valamul on valge sile pind ja valamu tasapind asub vasakul. Valamu on kaetud spetsiaalse LCC (Laufen Clean Coat) kihiga, mis tähendab, et kogu valamu pind on mustust ja tolmu hülgav. LCC kihiga kaetud pinnad on äärmiselt siledad ja pea olematu poorsusega, isegi veepiisad ei suuda kinnituda ja libisevad pindadelt maha. 

    IlBagnoAlessi on seeria, mis lummab nende toodete kasutajaid pikki aastaid. Seeriat iseloomustavad ajatu vorm, kujutlusvõime avardumine ning kübeke ekstsentrilisust. Kogu seeria on andeka Itaalia disaineri Stefano Giovannoni looming.   

    Komplektis sisaldub ära- ja ülevoolu süsteem, põhjaklapp keraamilise kattega ning kinnitustarvikud. Segisti ja kroomitud sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Laufen IlBagnoAlessi 818972 valamule on võimalik lisaks tellida erinevaid valamukappe, nii topelt valamutele kui ka üheseid komplekte. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must

    Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must

    70,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune tööstuslik musta tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA Mi

    Vannitoavalamu PAA Mi

    178,00 €

    Vannitoavalamu PAA Mi on kompaktsete mõõtudega valamu, mis sobib hästi nii WC-valamuks kui ka väikesesse vannituppa. Siidise viimistlusega kivivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka seinale. Valamu paigaldamine on väga lihtne, sest seinakinnitused sisalduvad juba komplektis. Sellel universaalsel kivivalamul on juba valmis puritud segistiauk ning valamu on saadaval nii parema kui ka vasakukäelise versioonina.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 217

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas