Valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 118

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Tavahind: 110,00 €

    Erihind 89,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 516055 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis oma klassikalise välimuse poolest sobib imehästi igasse vannituppa. Sanitaarportselanist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Franke Active Plus valge

    Seebidosaator Franke Active Plus valge

    99,00 €

    Franke Active Plus on 300ml suurune mattvalget värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 45mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  3. Valamu põhjaklapp Grohe kroom

    Valamu põhjaklapp Grohe kroom

    16,00 €

    Valamu põhjaklapp Grohe kroom on minimalistlik kroomviimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox L18 4035 OKG

    Köögivalamu Reginox L18 4035 OKG

    Tavahind: 100,00 €

    Erihind 87,00 €

    Reginox L18 4035 OKG on roostevabast terasest kandiline köögivalamu, mida iseloomustab kvaliteet ja taskukohane hind. Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Köögivalamut L18 4035 OKG on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Franke Atlas roostevaba teras

    Seebidosaator Franke Atlas roostevaba teras

    54,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune roostevabast terasest seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 118

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas