Valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 760

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 760

    326,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest kahe kausiga köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu katted ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub kaks roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Amsterdam 72 Pure White

    Köögivalamu Reginox Amsterdam 72 Pure White

    200,00 €

    Reginox Amsterdam 72 on kandiline graniitvalamu, mille eripäraks on tema Pure White valge värvus. Valamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja altpoolt monteeritavana. Komplektiga tulevad kaasa pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Reginox graniitvalamud on valmistatud keskkonnasõbralikust komposiitmaterjalist, mis on kriimustuskindel ning väga lihtne hooldada. Lisaks on graniitvalamud tuntud ka antibakteriaalse pealispinna poolest. Tegu on suure valamuga, mis sobib vähemalt 80 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    472,00 €

    PAA Infinity Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale või seinale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    1 241,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 500 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada nii valamule kui ka seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Segistite arv, kandurite paigaldus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Yard 800

    Vannitoavalamu Ravak Yard 800

    376,00 €

    Yard valamud on ovaalse kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. 

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas