Valamud

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 234,00 €

    Laufen Pro A 860952 valamukomplektis sisaldub kõik vajalik vannitoavalamu paigaldamiseks - Pro A 600 valamu, Citypro valamusegisti põhjaklapiga, kinnitused, nurgaventiilid ning kroomitud sifoon. Valamu on mõeldud seina külge kinnitamiseks või tasapinna sisse süvistamiseks. 

    Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ideal Standard Tesi 60 T3510 mattmust

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tesi 60 T3510 mattmust

    Tavahind: 338,00 €

    Erihind 250,00 €

    Ideal Standard Tesi 60 T3510 mattmust on suur ja ruumikas keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või paigaldamiseks koos valamukapiga. Sellel valamul on praktilised siledad servad, kus saab hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tesi seeria märksõnadeks on puhas stiil, sirged ja õhukesed jooned ning praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse. 

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, põhjaklappi, sifooni, valamukappi ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55

    Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55

    58,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55 on modernsete ning puhaste joontega vannitoa keraamika, mis on igati oma ülesannete kõrgusel. Grohe Bau Ceramic toob igasse vanntuppa märgatava peenelt minimalistliku ning tüüne atmosfääri. Kergelt puhastatav ning vastupidav keraamiline Grohe valamu on sõõm rõõmu igas vannitoas.

    Grohe Bau Ceramic vannitoavalamu on mõeldud seinale kinnitamiseks. Valamul on ülevool ning auk segistile.

     

    Lähemalt
  4. Koristajavalamu Franke Osma

    Koristajavalamu Franke Osma

    155,00 €

    Franke Osma on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Osma valamu on tasapinnalise põhjaga, mistõttu sobib see hästi näiteks ämbrite täitmiseks ning nõude ja söögiriistade pesemiseks. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815954

    Tavahind: 124,00 €

    Erihind 106,00 €

    Laufen Pro S 815954 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge kui ka valamukapi peale. Antud mudelil paikneb segistiauk valamu paremas servas. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas