Valamud

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 645

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox Mataro Underbuild

    Köögivalamu Reginox Mataro Underbuild

    274,00 €

    Reginox Mataro Underbuild on valge altpoolt paigaldatav keraamiline köögivalamu. Mataro kandiline valamu on lihtsa stiiliga, mille paigaldusviis tagab puhta ja minimalistliku välimuse. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil.

    Regi-Ceramic valamud on tugevad ja kriimustuskindlad ning on kaetud glasuuriga, mis muudab pinna läikivaks ja siledaks ning tagab lihtsa puhastuse.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-50 polaarvalge vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-50 polaarvalge vajutusnupuga

    484,00 €

    Franke KBK 110-50 polaarvalge on keraamiline altpoolt paigaldatav Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks. 

    Komplekti kuulub lisaks nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Avento 415680

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Avento 415680

    Tavahind: 560,00 €

    Erihind 379,00 €

    Villeroy & Boch Avento 415680 on elegantne pehmete piirjoontega valamu, mis oma suuruselt sobib nii avalikesse tualettruumidesse kui ka suurematesse vannitubadesse. Tänu oma mõõtmetele on valamu ülimalt praktiline - 80 cm pikkune kausiosa annab piiramatuid võimalusi valamu kasutamiseks. Valamu on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp, segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti.

    Üllatavalt puhas disain, hämmastavalt praktiline ja suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe - just selliselt võib iseloomustada Villeroy & Boch Avento seeriat. Kollektsioon hõlmab endas trendikaid lahendusi ning sisaldab kõike, mida üks kaasaegne vannituba vajab - mitmekesine tootevalik ja saadavus erinevates mõõtudes. Mugavus ja funktsionaalsus on viidud täiesti uuele tasemele!

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge vasak vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge vasak vajutusnupuga

    815,00 €

    Franke MTK 611-100 polaarvalge on keraamiline Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks ja mustust hülgavaks. Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks ehk pärast paigaldust jääb valamu serv tasapinna peale. 

    Franke MTK 611-100 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Valamu kausi osa asub vasakul poolel ning paremale jääb praktiline tasapind. Komplekti kuulub nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60cm. Lisaks äravoolule on valamul kaks auku, üks segistile ning teine vajutusnupule. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  5. Pesumasinapealne valamu PAA Claro Grande

    Pesumasinapealne valamu PAA Claro Grande

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 305,00 €

    Pesumasina peale paigaldatav valamu on geniaalne lahendus väiksematesse vannitubadesse. Tänu sellele valamule on võimalik kasutada 60 cm laiust valamut ja samas mahutada täismõõdus pesumasin.

    Claro Grande valamu on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast kivimassist ning see kinnitatakse seinale spetsiaalsete seinakonsoolide abil, mis sisalduvad juba komplektis. Valamul on valmis puuritud segistiauk ning eemaldatav seebialus. Lisaks kuulub komplekti spetsiaalne sifoon, kuhu on kohe võimalik ühendada ka pesumasin.

    See nutikas valamu on võitnud mitmeid tunnustusi, sealhulgas maineka Soome sisustusajakirja Deko "Aasta Tootedisaini" auhinna.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 645

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas