Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu PAA Re

    Vannitoavalamu PAA Re

    178,00 €

    Vannitoavalamu PAA Re on kompaktsete mõõtudega valamu, mis sobib hästi nii WC-valamuks kui ka väikesesse vannituppa. Siidise viimistlusega kivivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka seinale. Valamu paigaldamine on väga lihtne, sest seinakinnitused sisalduvad juba komplektis. Sellel universaalsel kivivalamul on juba valmis puritud segistiauk ning valamu on saadaval nii parema kui ka vasakukäelise versioonina.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  2. Nõrutuskauss Franke köögivalamule

    Nõrutuskauss Franke köögivalamule

    41,00 €

    Nõrutuskauss on disainitud spetsiaalselt Franke MTG 651-100 ja MTG 611 köögivalamute lisana, kuid otseloomulikult on see abiks igas aktiivselt kasutatavas köögis. Näiteks on eriti mugav puu- ja juurviljad pärast pesemist sellele nõrguma panna. Nõrutuskauss on valmistatud kõrgkvaliteedilisest siledast vääristerasest.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Maris MRG 610-37A onyx vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Maris MRG 610-37A onyx vajutusnupuga

    Tavahind: 242,00 €

    Erihind 230,00 €

    Franke MRG 610-37 onyx on pealt monteeritav Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu, mille teeb eriliseks innovaatiline roostevaba vajutusnupp. Franke MRG 610-37 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Komplekti kuulub roostevabast terasest nupuga avatav äravool ja sõelkorv-ventiil. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm.

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    NB! Komplektis ei sisaldu fotol olevat äravoolu dekoratiivkatet, kuid seda saab lisaks tehasest tellida. Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614700

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch Evana 614700

    Tavahind: 146,00 €

    Erihind 135,00 €

    Villeroy & Boch'i vannitoavalamu Evana 614700 on mõeldud paigaldamiseks töötasapinna alla. Fikseerimiseks kasutatakse kinnitusi ning liimi. Lõpptulemus on esteetiliselt puhas ning terviklik vannitoa töötasapind.

    Spetsiaalsed kinnitused sisalduvad komplektis. Äravool ning pildid kuvatud segisti komplekti ei kuulu.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Houston 34

    Köögivalamu Reginox Houston 34

    Tavahind: 172,00 €

    Erihind 149,00 €

    Reginox Houston 34 on modernse kandilise stiiliga köögivalamu. Valamu materjaliks on roostevaba teras, mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Houston valamu seeria eesmärgiks on tagada stiilne köök taskukohase hinnaga. Köögivalamut Houston 34 on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on väikse valamuga, mis sobib vähemalt 40 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas