Kivivannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Hafa Queen 167, kroomitud jalad

    Kivivann Hafa Queen 167

    1 686,00 €

    Hafa Queen on antiikse disainiga lõvijalgadel kivivann, mis on valmistatud kvaliteetsest valumarmorist. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Nikerdustega vannijalad tekitavad vannitoas õige aura ja loovad lausa kuningliku meeleolu. Vanni kõrgendatud seljaosa tagab täieliku lõõgastuse.

    Queen vanni on võimalik tellida nii antiiksete kui kroomitud vannijalgadega. Komplektis sisaldub äravool. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Marea

    Kivivann Vispool Marea

    1 288,00 €

    Kivivann Marea on ruumikas asümmeetriline nurgavann. Väga sobilik pikemat kasvu vannisõpradele või juhul, kui soovite nautida vannimõnusid kahekesi. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Marea on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Kivivann PAA Deco Nudo

    Kivivann PAA Deco Nudo

    1 858,00 €

    PAA Deco Nudo on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on elegantne disain ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  5. Kivivann Vispool Famosa

    Kivivann Vispool Famosa

    1 193,00 €

    Kivivann Famosa on sümmeetriline nurgavann, mille pikkus ja laius on mõlematpidi 149 cm. Tegemist on väga ruumika vanniga, milles saab korraga vannimõnusid nautida kogu pere. Vanni sisenurgas on mugav iste. Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja, käetoed ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas