Kivivannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Gemma 2

    Kivivann Vispool Gemma 2

    2 127,00 €

    Gemma 2 on kumera disainiga ruumikas kivivann, mis on mõeldud paigaldamiseks seina äärde. Vanni seinapoolses otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Dolce Graphite

    Kivivann PAA Dolce Graphite

    3 518,00 €

    PAA Dolce Graphite on massiivse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® grafiit materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  3. Kivivann PAA Felice

    Kivivann PAA Felice

    2 541,00 €

    PAA Felice on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis. Felice vanni sifoon vajab paigaldamiseks 5 cm sügavust põrandasüvendit.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Libero 180 Black

    Kivivann Vispool Libero 180 Black

    1 393,00 €

    Libero 180 Black on must klassikaline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero Black on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Carmenta

    Kivivann Aura Carmenta

    2 152,00 €

    Aura Carmenta on eksklusiivse ja omanäolise disainiga eraldiseisev kivivann, millel on tõstetud ergonoomiline seljatugi, vann kuulub Aura eksklusiivseeriasse. Selle voolujooneline ning ebasümmeetriline disain on sedavõrd pilkupüüdev, et ei jäta ükskõikseks ühtki ruumisviibijat. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana ruumi keskele.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas