Kivivannid

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Hafa Hampton

    Kivivann Hafa Hampton

    1 430,00 €

    Hafa Hampton on justkui modernne versioon klassikalisest vannist, mis sobib ühthästi nii vanasse maamajja kui ka moodsasse mereäärsesse villasse. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Hampton kivivannil on kerge läikega Gelcoat pealispind, mis muudab vanni puhastuse ja igapäevase hoolduse lihtsaks.

    Komplektis sisaldub äravool ja reguleeritavad vannijalad. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Solare

    Kivivann Vispool Solare

    1 323,00 €

    Kivivann Solare on ovaalne vabalt asetatav kiviann, mida võib paigutada nii keset ruumi kui ka nurka. Vanni ovaalne disain mõjub eraldi sisekujunduselemendina ning vannis on mugav olla nii üksi kui ka kahekesi. Vanni ülaserv on disainitud sihilikult laiemana, et vannis olles oleks hea toetada kaela või... miks mitte veiniklaasi.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral on võimalik standard sifoon asendada "pop up" sifooniga ning komplekti lisada käterätihoidja.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Orte

    Kivivann Vispool Orte

    1 348,00 €

    Orte on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Vanni servad on piisavalt laiad, et toetada küünlaid või veiniklaasi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Quadro 175

    Kivivann Vispool Quadro 175

    1 873,00 €

    Vispool Quadro 175 on sirgete joontega kivivann, mille nelinurkne disain on efektne ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas RAL-toonis on terve vann või ainult vanni väliskülg.

    Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool. ClickClack äravool on võimalik asendada ülevooluga "pop up" sifooni vastu.

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Ornea 2

    Kivivann Aura Ornea 2

    1 886,00 €

    Aura Ornea 2 on lihtsa, ent harmoonilise joonega eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Ornea vann on saadaval kolmes erinevas mõõdus, mistõttu sobib see kenasti nii väiksematesse kui ka suurematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana ruumi keskele.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas