Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 50

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 150

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 150

    327,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. 

    Lähemalt
  2. Lihtvann Hafa Sun Round

    Lihtvann Hafa Sun Round

    1 832,00 €

    Hafa Sun Round on ümarate joontega lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Tegu on eraldiseisva vanniga, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii traditsiooniliselt seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Komplektis sisaldub äravool ja reguleeritavad vannijalad. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  3. Lihtvann Balteco Metro

    Lihtvann Balteco Metro

    Tavahind: 1 291,00 €

    Erihind 1 122,00 €

    Metro on tõeliselt ruumikas Balteco lihtvann, mis sobib nurka paigaldamiseks. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Rosa II 150

    Lihtvann Ravak Rosa II 150

    411,00 €

    Ravak Rosa II vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja sobivad ideaalselt erineva suurusega vannitubadesse. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Lisaks on vanni servas istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Rosa II on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa II vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ning käepidemed. 

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Classic Pro 150

    Lihtvann Roth Classic Pro 150

    244,00 €

    Roth Classic Pro 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 50

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas