Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Roth Mini

    Lihtvann Roth Mini

    232,00 €

    Roth Mini on spetsiaalselt väiksematesse vannitubadesse disainitud vann. Sellel 160 cm pikkusel vannil on üks ots kitsam, tänu millele on võimalik mahutada vann ka sellistesse vannitubadesse, kus muidu vanni jaoks ruumi poleks. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Mini on uputatav vann, mille paigaldamiseks ei kasutata esi- ega küljepaneele. Mini vann on saadaval nii vasaku- kui ka paremakäelise versioonina ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Kivivann Balteco Piano

    Kivivann Balteco Piano

    Tavahind: 2 429,00 €

    Erihind 2 112,00 €

    Balteco Piano on massiivse ja tugeva korpusega kivivann, mille teeb erakordseks asjaolu, et sellele kivivannile on võimalik lisada ka SlimLine Hydro massaažidüüsid ja veealune valgusti. Vanni on võimalik paigaldada uputatavana või tellida lisaks komposiitmaterjalist esipaneel -  saadaval kõrgläikega musta ja valget värvi.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust.

    Lähemalt
  4. Kivivann PAA Tre

    Kivivann PAA Tre

    712,00 €

    PAA Tre on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak 10° 170

    Lihtvann Ravak 10° 170

    413,00 €

    Lihtvanni Ravak 10° 170 luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Vanni siseosa on kümnekraadise nurga all, luues täiesti uudse kogemuse ja ülima mugavuse lõõgastava vanni nautimiseks. Tegemist on asümmeetrilise akrüülvanniga, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° 170 puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas