Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 317

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Ette

    Kivivann Vispool Ette

    897,00 €

    Ette on sirgete joontega vabalt asetatav kivivann, mille Skandinaavialik nelinurkne disain on efektne, ergonoomiline ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Vario M

    Kivivann PAA Vario M

    821,00 €

    PAA Vario M on elegantse disainiga klassikalise kujuga kivivann. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides. Vario M kivivannil on võimalik soovi korral vanni nurki kumerdada. (vt. joonist)

    Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Formy-01 170

    Lihtvann Ravak Formy-01 170

    375,00 €

    Lihtvann Ravak Formy-01 on saadaval kahes erinevas mõõdus - pikkusega 170 ja 180 cm. Disainer muutis ristkülikukujuliste vannide tavapärast sümmeetriat, tehes ühe serva teisest laiema. Sedasi on laiemale servale tekkinud mõnus koht küünalde ja muude vannitarvikute hoidmiseks. Formy-01 vanni märksõnaks on minimalism kõige ehedamas tähenduses.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Formy-01 170 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli ja ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Lago

    Kivivann Vispool Lago

    1 119,00 €

    Kivivann Lago on väliselt kompaktne, aga seest ruumikas. Pikem külg on kõigest 153 cm, kuid vanni asümmeetriline kuju tekitab piisavalt ruumi ka pikemat kasvu vannisõpradele. Vanni sisenurgas on mugav iste, mis võimaldab nautida ka lõõgastavat jalavanni. Lago on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada ka esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Tavahind: 917,00 €

    Erihind 826,00 €

    Kaldewei Cayono Duo on klassikalise kujuga terasvann. Vanni sümmeetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Komplektis sisalduvad vannijalad, mis teevad toote paigaldamise väga lihtsaks ja mugavaks. Cayono Duo on uputatav vann, mille paigaldamisel ei kasutata vannipaneele. Vann on täiustatud heliisolatsiooniga, mis tagab vanni äärmiselt vaikse täitmise.

    Cayono Duo vann on kaetud kvaliteetse emaili kihiga, mis teeb puhastamise erakordselt lihtsaks. Spetsiaalne Kaldewei poolt väljatöötatud emaili ja terase segu on UV-kindel - see ei tuhmu ajas ning seda ei ole võimalik kahjustada, isegi mitte tugevate kemikaalidega. Kaldewei plekkvann on täielikult kriimustus- ja kuumuskindel, mistõttu võid kindel olla, et tegu on tootega pikkadeks aastateks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 317

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas