Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 129

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Ette

    Kivivann Vispool Ette

    897,00 €

    Ette on sirgete joontega vabalt asetatav kivivann, mille Skandinaavialik nelinurkne disain on efektne, ergonoomiline ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak Avocado 150

    Lihtvann Ravak Avocado 150

    364,00 €

    Ravak Avocado vannid on saadaval kahes mõõdus ning oma kompaktse disaini poolest sobivad eelkõige väiksematesse vannitubadesse. Vanni voolujooneline disain ja asümmeetriline kuju lisab igasse vannituppa meeleoluka atmosfääri. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Avocado on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Avocado vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak City Slim

    Lihtvann Ravak City Slim

    458,00 €

    Ravak City Slim on konkreetse, kuid samas loomuliku ja elegantse kujuga lihtvann, millest Sa ei tüdine kunagi. Tegu on ruumika ja erakordselt mugava vanniga, mis sobib ühthästi modernsesse linnakorterisse kui ka rustikaalsesse maamajja.  Ravak tõestab, et traditsiooniline ristkülikukujuline vann võib olla tõeliselt mugav!

    City Slim lihtvanni puhul on võimalik komplekti lisada esipaneeli ning kaks otsapaneeli, need kõik on saadaval lausa nelja erineva viimistlusega. City vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Roth Mini

    Lihtvann Roth Mini

    232,00 €

    Roth Mini on spetsiaalselt väiksematesse vannitubadesse disainitud vann. Sellel 160 cm pikkusel vannil on üks ots kitsam, tänu millele on võimalik mahutada vann ka sellistesse vannitubadesse, kus muidu vanni jaoks ruumi poleks. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Mini on uputatav vann, mille paigaldamiseks ei kasutata esi- ega küljepaneele. Mini vann on saadaval nii vasaku- kui ka paremakäelise versioonina ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Forma 18

    Lihtvann Balteco Forma 18

    Tavahind: 923,00 €

    Erihind 802,00 €

    Forma 18 on sirgete joontega skandinaaviapärane Balteco lihtvann, mis kuulub Nordic kollektsiooni. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Forma vanni teeb eriliseks, et see on saadaval lausa viies erinevas mõõdus - pikkustega 150, 160, 170, 180 ja 190 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 129

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas