Lihtvannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Ravak Rosa 95 160

    Lihtvann Ravak Rosa 95 160

    434,00 €

    Ravak Rosa 95 vannid on saadaval kahes erinevas mõõdus ja on mõeldud eelkõige väiksematesse vannitubadesse, sest vanni laius on kõigest 95 cm. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Vanni servas on istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt mugavaks ja nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Rosa 95 on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa 95 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Lisaks saate komplekti juurde lisada ka ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  2. Kivivann Aura Ondina 2

    Kivivann Aura Ondina 2

    2 019,00 €

    Aura Ondina 2 on modernse kandilise kujuga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Ondina 2 vanni kaarjas ülemine äär ja jalad muudavad selle tervikliku kujunduse õrnaks ja elegantseks. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  3. Kivivann Casa Di Vanna Milano

    Kivivann Casa Di Vanna Milano

    Tavahind: 3 856,00 €

    Erihind 3 096,00 €

    Casa Di Vanna Milano on ovaalne eraldiseisev kivivann, millel on matt pinnaviimistlus. Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Milano kivivanniga on mitmeid erinevaid paigalduslahendusi, sellest sõltuvalt saab paigaldada segisti eraldiseisvana või üldse seina külge. 

    Lisavõimalusena on võimalik vanni tehasest tellida ka värvilise välisküljega, standardina on vann nii seest, kui väljast valge. Vannil on peidetud ülevool ning komplektis sisaldub mattvalge põhjaklapp ja vannijalad. 

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Freedom W must

    Lihtvann Ravak Freedom W must

    2 504,00 €

    Ravak Freedom W must ühendab endas klassikalise lihtvanni ja pilkupüüdva disainvanni parimad eelised. Selle tagasihoidlik ilu ja ümarad vormid kutsuvad Sind vanni lõõgastuma. Freedom W vanni teeb eriliseks selle seinaäärne serv, mis võimaldab mugavalt hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Lisaks on võimalik sellele paigaldada  vannipealne segisti, et lõpptulemus jääks veatu. 

    Vanni akrüülist sisu on äärmiselt vastupidav ning lihtne hooldada. Vannijalad ja sifoon sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    371,00 €

    Roth Malibu Neo 160 on ergonoomilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Tänu sümmeetrilisele disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Malibu Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni. Pildil olev vannisein komplekti ei kuulu, kuid soovi korral saab selle tellida eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas