Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Ravak Rosa 95 160

    Lihtvann Ravak Rosa 95 160

    434,00 €

    Ravak Rosa 95 vannid on saadaval kahes erinevas mõõdus ja on mõeldud eelkõige väiksematesse vannitubadesse, sest vanni laius on kõigest 95 cm. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Vanni servas on istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt mugavaks ja nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Rosa 95 on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa 95 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Lisaks saate komplekti juurde lisada ka ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  2. Kivivann Casa Di Vanna Tesoro

    Kivivann Casa Di Vanna Tesoro

    Tavahind: 2 077,00 €

    Erihind 1 715,00 €

    Casa Di Vanna Tesoro on asümmeetriline kivivann, millel on luksuslik läikiv pinnaviimistlus. Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Tesoro kivivanniga on mitmeid erinevaid paigaldusviise, sellest sõltuvalt saab paigaldada segisti eraldiseisvana või üldse seina külge. Läikiva ja sileda pinnaviimistlusega vanne on kerge hooldada ning nad kestavad kaua. Tesoro vann on saadaval nii vasakukäelise, kui ka paremakäelise mudelina, vasakpoolsel mudelil jääb kitsam vanni ots vasakule ja paremakäelisel mudelil vastupidiselt. 

    Lisavõimalusena on võimalik vanni tehasest tellida ka värvilise välisküljega, standardina on vann nii seest, kui väljast valge. Komplektis sisaldub standard sifoon + ülevool kroomitud detailidega ning vannijalad. Kuid soovi korral saab tellimusse lisada ka erilisemaid disainsifoone - üleni kroomitud/must/valge sifoon on mõeldud juhul, kui vann jääb ruumi keskele ja/või ülevool jääb nähtavale. Kui ülevool jääb seina äärde piisab standard sifoonist. 

    Lähemalt
  3. Lihtvann Balteco Cali

    Lihtvann Balteco Cali

    Tavahind: 1 259,00 €

    Erihind 1 095,00 €

    Cali on asümmeetriline Balteco lihtvann, millel on omapärase lainelise joonega disain. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Balteco Cali on saadaval nii paremakäelise kui ka vasakukäelise versioonina. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Noro Soft parem

    Lihtvann Noro Soft

    1 800,00 €

    Noro Soft on tilgakujulise disainiga lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Vann on ergonoomilise vormiga ning sobitub hästi ka kitsamatesse vannitubadesse. Noro Soft vann on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina, et leida parim paigutus igas vannitoas. Komplektis sisaldub esipaneel, reguleeritavad vannijalad ja äravool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Activa 150

    Lihtvann Roth Activa 150

    446,00 €

    Roth Activa 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 72

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas