Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 112

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Roth Savona Neo 170

    Lihtvann Roth Savona Neo 170

    337,00 €

    Roth Savona Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vanni üks serv on laiem, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Savona Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Roth Classic Pro 170

    Lihtvann Roth Classic Pro 170

    286,00 €

    Roth Classic Pro 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    245,00 €

    Roth Kubic Neo 120 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi ka väiksematesse vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  4. Kivivann PAA Deco Wall Graphite

    Kivivann PAA Deco Wall Graphite

    2 917,00 €

    PAA Deco Wall Graphite on seina äärde asetatav SilkStone® kivivann, millel on elegantne disain ning integreeritud ülevool. Seinakonsool on piisavalt lai segisti paigaldamiseks ning valmispuuritud segistiaugud on võimalik allolevast valikust juurde lisada. Samuti on võimalik lasta kanalisatsiooni ühendusava valmis puurida, kas vasakule või paremale vanni alla. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® grafiit materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Modul 16

    Lihtvann Balteco Modul 16

    Tavahind: 780,00 €

    Erihind 678,00 €

    Modul 16 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 112

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas