Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Kivivann Westerbergs Ellipse Black 157

    Kivivann Westerbergs Ellipse Black 157

    2 687,00 €

    Westerbergs Ellipse Black 157 on modernse disainiga must/mattvalge kivivann, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest valumarmorist. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Ellipse vann on õhukeste seinte, unikaalse kuju ja erakordse stabiilsusega - kõik selleks, et pakkuda enneolematut mugavust ja täiuslikku vannielamust. Komplektis sisaldub äravool.

    Ellipse vann on saadaval kahes erinevas mõõdus ning valge ja musta välispinnaga. Westerbergs - toob Skandinaavia tippdisaini Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak Gentiana 150

    Lihtvann Ravak Gentiana 150

    500,00 €

    Ravak Gentiana vannid sobituvad oma kujult ideaalselt iga vannitoaga ning on saadaval kahes erinevas mõõdus. See vann on mõeldud just Sinule, kui soovid argipäevast lõõgastust üksinda, kuid vann on piisavalt suur, et vannimõnusid saaks nautida ka kahekesi. Vanni nurgas asub parajalt suur istekoht, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Gentiana 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ka ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Roth Classic Pro 150

    Lihtvann Roth Classic Pro 150

    244,00 €

    Roth Classic Pro 150 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Rosa II 150

    Lihtvann Ravak Rosa II 150

    426,00 €

    Ravak Rosa II vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja sobivad ideaalselt erineva suurusega vannitubadesse. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Lisaks on vanni servas istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Rosa II on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa II vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ning käepidemed. 

    Lähemalt
  5. Kivivann PAA Uno

    Kivivann PAA Uno

    667,00 €

    PAA Uno on elegantse disainiga klassikalise kujuga kivivann. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas