Lihtvannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Piccola

    Kivivann Vispool Piccola

    973,00 €

    Kivivann Piccola on väliselt kompaktne, aga seest ruumikas. Pikem külg on kõigest 157,5 cm pikk, kuid vanni asümmeetriline ja sihvakas kuju tekitab piisavalt ruumi ka pikemat kasvu vannisõpradele. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Piccola on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada ka esipaneeli ja käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Noro Old England White, mustad jalad

    Lihtvann Noro Old England White

    863,00 €

    Noro Old England White on antiikse disainiga lõvijalgadel vann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Nikerdustega vannijalad tekitavad vannitoas õige aura ja loovad lausa kuningliku meeleolu. Vannijalad on saadaval neljas erinevas värvitoonis - kroom, valge, must ja antiikne. Komplektis sisaldub kroomitud äravoolukomplekt (põhjaklapp koos äravooluga). Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  3. Lihtvann Schönberg Sören 170

    Lihtvann Schönberg Sören 170

    1 018,00 €

    Sören on klassikaline nelinurkse disainiga Schönbergi lihtvann, mis sobib ideaalselt minimalistliku Skandinaavia disainiga vannituppa. Vanni seinad on tehtud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Lisaks on antud materjal soojust salvestav, mis hoiab vannivee kauem soojana. Spetsiaalne lõppviimistlus aitab hoida vanni puhta ja säravana pikkadeks aastateks. Vannil on lihtsasti reguleeritavad jalad ning vee mahutavus 290 liitrit – kõik head omadused, mis tagavad lõõgastava vannikogemuse.

    Disainvann Schönberg Sören on mõeldud paigaldamiseks otse vastu seina. Laiem vanniserv on ideaalne šampoonide, küünalde ja teiste vannitarvikute hoidmiseks. Sören vann on ideaalne neile, kes otsivad klassikalist, rahulikku ja harmoonilist vannielamust.

    Lähemalt
  4. Kivivann Aura Selene

    Kivivann Aura Selene

    1 458,00 €

    Aura Selene on väikse mõõduline minimalistliku disainiga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Olenemata Selene vanni väikestest mõõtudest on see väga funktsionaalne ja mugav, seetõttu mahub ka ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 180

    Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 180

    Tavahind: 1 075,00 €

    Erihind 881,00 €

    Oberon Solo 180 on Quaryl® materjalist valmistatud vann, mida on võimalik paigaldada vannituppa koos plaaditud esipaneelidega. Sellel lihtvannil on klassikaline ovaalne sisekuju ning Villeroy & Boch poolt välja töötatud Quaryl® akrüülpind. Quaryl® on minimaalse poorsusega, mistõttu vanni pinna külge ei jää mustust ega veejääke ning seda on väga lihtne puhastada. Sellel säravvalgel materjalil on ka libisemisvastased omadused, tänu millele on selle vanni kasutamine ka ohutum.

    Vanni komplekti kuuluvad reguleeritavad jalad ning tööriist ülevooluava lõikamiseks. Ülevoolu asukoha võib teha mistahes vanni seina ning selleks on ette antud vaid soovituslik piirkond. Ülevool ja sifooni komplektis ei sisaldu, kuid soovi korral saate selle juurde lisada allolevast valikust.

    Oberon Solo vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Oberon Solo on vastupidav ja väärikas vann kõigile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas