Lihtvannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Step

    Kivivann PAA Step

    1 210,00 €

    PAA Step on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Kivivann Schönberg Elise

    Kivivann Schönberg Elise

    Tavahind: 1 988,00 €

    Erihind 1 805,00 €

    Schönberg Elise kivivann on täiuslikkuse etalon, õhukesed servad ja piirjooned on kombineeritud ülima funktsionaalsuse ja mugavusega. Elise on standardis eraldiseisev valge kivivann, millel on integreeritud ülevool, seetõttu on seda võimalik sobitada ka ruumi keskele. Vann on saadaval nii siidmati pealispinnaga, kui ka läikivana. Lisavõimalusena saab vanni tellida ka RAL värvitoonis, luues seega piiramatult võimalusi vannitoa disainimisel. Komplektis sisaldub vanniga samas viimistluses äravool.  

    Schönbergi tooted on inspireeritud naturaalsest loodusest ja modernsest disainist. Vannide voolujoonelisus ja käega katsutav „naturaalne tunne" toob Teieni toote, mis muudab vannitoa kauniks ja eksklusiivseks ning teeb vanniskäimise eriti nauditavaks. Uus komposiitkivim on 21. sajandi vannitoa märksõna. Selle materjaliga töödeldud pinnad on ülihästi vormitavad, mis annab tootedisaineritele võimaluse astuda sammu veel kaugemale, saavutamaks täiuslikku tulemust. Erinevad kujud, kaldpinnad, materjali kvaliteet ja värvus – need on vaid mõned komposiitkivimi võimalustest!

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Solare

    Kivivann Vispool Solare

    1 323,00 €

    Kivivann Solare on ovaalne vabalt asetatav kiviann, mida võib paigutada nii keset ruumi kui ka nurka. Vanni ovaalne disain mõjub eraldi sisekujunduselemendina ning vannis on mugav olla nii üksi kui ka kahekesi. Vanni ülaserv on disainitud sihilikult laiemana, et vannis olles oleks hea toetada kaela või... miks mitte veiniklaasi.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral on võimalik standard sifoon asendada "pop up" sifooniga ning komplekti lisada käterätihoidja.

    Lähemalt
  5. Kivivann Vispool Quadro 175

    Kivivann Vispool Quadro 175

    1 873,00 €

    Vispool Quadro 175 on sirgete joontega kivivann, mille nelinurkne disain on efektne ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas RAL-toonis on terve vann või ainult vanni väliskülg.

    Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool. ClickClack äravool on võimalik asendada ülevooluga "pop up" sifooni vastu.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas