Lihtvannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak Formy-02

    Lihtvann Ravak Formy-02

    400,00 €

    Lihtvann Ravak Formy-02 on ristkülikukujuline vann, mis sai uue energia tänu vormi kergele painutamisele disaineri käe läbi. Vanni kaarjas sisemine joon loob vannituppa hubase atmosfääri ja pakub suurema mõnu vanniskäigust. Lisaks lihtsustab painutatud serv oluliselt vanni astumist.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Formy-02 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli ja ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak Campanula II 170

    Lihtvann Ravak Campanula II 170

    349,00 €

    Ravak Campanula II 170 on ümarate joontega väikesemõõduline lihtvann, mis sobib hästi romantilise disainiga interjööridesse. Campanula II kuulub kõige armastatumate Ravak vannide hulka ning seda toodetakse kahes erinevas mõõdus. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Campanula II vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ning küljepaneeli.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak City

    Lihtvann Ravak City

    417,00 €

    Ravak City on konkreetse, kuid samas loomuliku ja elegantse kujuga lihtvann, millest Sa ei tüdine kunagi. Tegu on ruumika ja erakordselt mugava vanniga, mis sobib ühthästi modernsesse linnakorterisse kui ka rustikaalsesse maamajja. Kuna tegu on uputatava vanniga, on võimalik vanni välisseinad disainida täpselt igast vannitoast lähtuvalt. Ravak tõestab, et traditsiooniline ristkülikukujuline vann võib olla tõeliselt mugav!

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes just Sinu soovidest ja vajadustest. City vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Classic II 120

    Lihtvann Ravak Classic II 120

    283,00 €

    Classic II 120 on kõige väiksem lihtvann Ravaki tootevalikus – selle mõõdud on kõigest 120 x 70 cm. Vann sobib hästi väikeste lastega peredesse ja väiksematesse vannitubadesse. Vanni lame ja lai põhi muudavad vanni ruumikamaks, mistõttu on vannis käimine veelgi lõõgastavam. Vann sobib kasutamiseks nii meeldivaks vannikogemuseks kui ka päevaseks dušinaudinguks. Ravak tõestab, et traditsiooniline ristkülikukujuline vann võib olla tõeliselt mugav!

    Classic II 120 on uputatav vann, mille paigaldamiseks ei kasutata esi- ega küljepaneele. Lisavarustusena on võimalik komplekti lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Classic II on kergelt uuendatud mudel Classic mudelist, uuendatud variandil on täielikult sirged servad ning veidi suurem ja avaram sisemus. 

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak 10° II

    Lihtvann Ravak 10° II

    375,00 €

    Ravak 10° II on uuendatud disainiga ristkülikukujuline lihtvann, mida iseloomustab kerge ja õhuline vorm. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik osta eraldi.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli, küljepaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas