Lihtvannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Classica 170

    Kivivann Vispool Classica 170

    925,00 €

    Classica 170 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 170

    Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 170

    Tavahind: 981,00 €

    Erihind 803,00 €

    Oberon Solo 170 on Quaryl® materjalist valmistatud vann, mida on võimalik paigaldada vannituppa koos plaaditud esipaneelidega. Sellel lihtvannil on klassikaline ovaalne sisekuju ning Villeroy & Boch poolt välja töötatud Quaryl® akrüülpind. Quaryl® on minimaalse poorsusega, mistõttu vanni pinna külge ei jää mustust ega veejääke ning seda on väga lihtne puhastada. Sellel säravvalgel materjalil on ka libisemisvastased omadused, tänu millele on selle vanni kasutamine ka ohutum.

    Vanni komplekti kuuluvad reguleeritavad jalad ning tööriist ülevooluava lõikamiseks. Ülevoolu asukoha võib teha mistahes vanni seina ning selleks on ette antud vaid soovituslik piirkond. Ülevool ja sifooni komplektis ei sisaldu, kuid soovi korral saate selle juurde lisada allolevast valikust.

    Oberon Solo vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Oberon Solo on vastupidav ja väärikas vann kõigile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Balteco Modul 18

    Lihtvann Balteco Modul 18

    Tavahind: 923,00 €

    Erihind 802,00 €

    Modul 18 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Forma 18

    Lihtvann Balteco Forma 18

    Tavahind: 923,00 €

    Erihind 802,00 €

    Forma 18 on sirgete joontega skandinaaviapärane Balteco lihtvann, mis kuulub Nordic kollektsiooni. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Forma vanni teeb eriliseks, et see on saadaval lausa viies erinevas mõõdus - pikkustega 150, 160, 170, 180 ja 190 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 41

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas