Lihtvannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 47

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak City Slim

    Lihtvann Ravak City Slim

    458,00 €

    Ravak City Slim on konkreetse, kuid samas loomuliku ja elegantse kujuga lihtvann, millest Sa ei tüdine kunagi. Tegu on ruumika ja erakordselt mugava vanniga, mis sobib ühthästi modernsesse linnakorterisse kui ka rustikaalsesse maamajja.  Ravak tõestab, et traditsiooniline ristkülikukujuline vann võib olla tõeliselt mugav!

    City Slim lihtvanni puhul on võimalik komplekti lisada esipaneeli ning kaks otsapaneeli, need kõik on saadaval lausa nelja erineva viimistlusega. City vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak 10° 170

    Lihtvann Ravak 10° 170

    413,00 €

    Lihtvanni Ravak 10° 170 luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Vanni siseosa on kümnekraadise nurga all, luues täiesti uudse kogemuse ja ülima mugavuse lõõgastava vanni nautimiseks. Tegemist on asümmeetrilise akrüülvanniga, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° 170 puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Asymmetric 150

    Lihtvann Ravak Asymmetric 150

    402,00 €

    Ravak Asymmetric vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja sobivad ideaalselt ka väiksematesse vannitubadesse. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Asymmetric vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Chrome 150

    Lihtvann Ravak Chrome 150

    325,00 €

    Ristkülikukujulised Ravak Chrome vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus. Vann on põhjast ovaalse kujuga ja külgedelt voolujooneline. Vann sobib kasutamiseks nii lõõgastavaks vannikogemuseks kui ka päevaseks dušinaudinguks. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Chrome 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak 10° 160

    Lihtvann Ravak 10° 160

    395,00 €

    Lihtvanni Ravak 10° 160 luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Vanni siseosa on kümnekraadise nurga all, luues täiesti uudse kogemuse ja ülima mugavuse lõõgastava vanni nautimiseks. Tegemist on asümmeetrilise akrüülvanniga, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° 160 puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 47

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas