Lihtvannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 105

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Marea

    Kivivann Vispool Marea

    1 288,00 €

    Kivivann Marea on ruumikas asümmeetriline nurgavann. Väga sobilik pikemat kasvu vannisõpradele või juhul, kui soovite nautida vannimõnusid kahekesi. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Marea on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  2. Kivivann Balteco Marin 180

    Kivivann Balteco Marin 180

    Tavahind: 3 248,00 €

    Erihind 2 824,00 €

    Balteco Marin 180 on õhukeste seintega ruumikas kivivann, mis kaunistab oma klassikalise disainiga iga vannituba. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis. Vanni korpus ja paneel on ühes tükis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Schönberg Karlos 170

    Lihtvann Schönberg Karlos 170

    1 156,00 €

    Karlos on ovaalse disainiga Schönbergi lihtvann, millel on praktiline lai vanniserv šampoonide, küünalde ja teiste vannitarvikute hoidmiseks. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. 

    Vanni seinad on tehtud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Lisaks on antud materjal soojust salvestav, mis hoiab vannivee kauem soojana. Spetsiaalne lõppviimistlus aitab hoida vanni puhta ja säravana pikkadeks aastateks. Komplekti kuulub äravool, ülevool ja reguleeritavad vannijalad. 

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Ornea 2

    Kivivann Aura Ornea 2

    1 886,00 €

    Aura Ornea 2 on lihtsa, ent harmoonilise joonega eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Ornea vann on saadaval kolmes erinevas mõõdus, mistõttu sobib see kenasti nii väiksematesse kui ka suurematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana ruumi keskele.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 105

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas