Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak Chrome 160

    Lihtvann Ravak Chrome 160

    349,00 €

    Ristkülikukujulised Ravak Chrome vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus. Vann on põhjast ovaalse kujuga ja külgedelt voolujooneline. Vann sobib kasutamiseks nii lõõgastavaks vannikogemuseks kui ka päevaseks dušinaudinguks. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Chrome 160 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Balteco Modul 17

    Lihtvann Balteco Modul 17

    Tavahind: 801,00 €

    Erihind 696,00 €

    Modul 17 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Onda

    Kivivann Vispool Onda

    1 202,00 €

    Onda on klassikalise disainiga kivivann, mis tänu oma universaalsele kujule sobib hästi nii seina äärde kui ka nurka paigaldamiseks. Vanni mõlemas otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab ka vanni veekindlalt vastu seina paigaldada.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Ette

    Kivivann Vispool Ette

    897,00 €

    Ette on sirgete joontega vabalt asetatav kivivann, mille Skandinaavialik nelinurkne disain on efektne, ergonoomiline ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool.

    Lähemalt
  5. Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Tavahind: 917,00 €

    Erihind 826,00 €

    Kaldewei Cayono Duo on klassikalise kujuga terasvann. Vanni sümmeetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Komplektis sisalduvad vannijalad, mis teevad toote paigaldamise väga lihtsaks ja mugavaks. Cayono Duo on uputatav vann, mille paigaldamisel ei kasutata vannipaneele. Vann on täiustatud heliisolatsiooniga, mis tagab vanni äärmiselt vaikse täitmise.

    Cayono Duo vann on kaetud kvaliteetse emaili kihiga, mis teeb puhastamise erakordselt lihtsaks. Spetsiaalne Kaldewei poolt väljatöötatud emaili ja terase segu on UV-kindel - see ei tuhmu ajas ning seda ei ole võimalik kahjustada, isegi mitte tugevate kemikaalidega. Kaldewei plekkvann on täielikult kriimustus- ja kuumuskindel, mistõttu võid kindel olla, et tegu on tootega pikkadeks aastateks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas