Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 129

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak Rosa I 140

    Lihtvann Ravak Rosa I 140

    376,00 €

    Ravak Rosa I vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja on mõeldud eelkõige väiksematesse vannitubadesse. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Vanni servas on istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt mugavaks ja nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. 

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa I vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja käepidemed. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Classica 170

    Kivivann Vispool Classica 170

    925,00 €

    Classica 170 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Avocado 150

    Lihtvann Ravak Avocado 150

    364,00 €

    Ravak Avocado vannid on saadaval kahes mõõdus ning oma kompaktse disaini poolest sobivad eelkõige väiksematesse vannitubadesse. Vanni voolujooneline disain ja asümmeetriline kuju lisab igasse vannituppa meeleoluka atmosfääri. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Avocado on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Avocado vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 170

    Lihtvann Villeroy & Boch Oberon Solo 170

    Tavahind: 981,00 €

    Erihind 803,00 €

    Oberon Solo 170 on Quaryl® materjalist valmistatud vann, mida on võimalik paigaldada vannituppa koos plaaditud esipaneelidega. Sellel lihtvannil on klassikaline ovaalne sisekuju ning Villeroy & Boch poolt välja töötatud Quaryl® akrüülpind. Quaryl® on minimaalse poorsusega, mistõttu vanni pinna külge ei jää mustust ega veejääke ning seda on väga lihtne puhastada. Sellel säravvalgel materjalil on ka libisemisvastased omadused, tänu millele on selle vanni kasutamine ka ohutum.

    Vanni komplekti kuuluvad reguleeritavad jalad ning tööriist ülevooluava lõikamiseks. Ülevoolu asukoha võib teha mistahes vanni seina ning selleks on ette antud vaid soovituslik piirkond. Ülevool ja sifooni komplektis ei sisaldu, kuid soovi korral saate selle juurde lisada allolevast valikust.

    Oberon Solo vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Oberon Solo on vastupidav ja väärikas vann kõigile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt
  5. Kivivann Vispool Nordica 160

    Kivivann Vispool Nordica 160

    910,00 €

    Vispool Nordica 160 on sirgete joontega vabalt asetatav kivivann, mille Skandinaavialik nelinurkne disain on efektne ning samas ruumisäästlik. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba.

    Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks ning komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 129

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas