Lihtvannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak Rosa II 170

    Lihtvann Ravak Rosa II 170

    459,00 €

    Ravak Rosa II vannid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja sobivad ideaalselt erineva suurusega vannitubadesse. Vanni asümmeetriline kuju on mõõtudelt kompaktne ning nutika disainiga, luues tervikliku lahenduse Teie vannitoas. Lisaks on vanni servas istekoht, muutes vanniskäimise äärmiselt nauditavaks. Vannijalad sisalduvad komplektis ja vann on saadaval nii parema- kui vasakukäelisena. Vann Rosa II on valminud koostöös tuntud Austria disainiateljeega Design Storz.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Rosa II vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ning käepidemed.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak BeHappy II 170

    Lihtvann Ravak BeHappy II 170

    372,00 €

    Lihtvann Ravak BeHappy II 170  on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mis on ideaalne just väiksematesse vannitubadesse. Vann on ühest äärest laiem ning teisest kitsam, mille kohale on sobilik paigaldada näiteks vannitoavalamu. Selline lahendus hoiab kokku ruumi Sinu vannitoas ning on samaaegselt nutikas ja kompaktne valik. Ravak BeHappy II vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses (150, 160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni BeHappy II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Vasakukäeline

    Lihtvann Roth Kubic Asymmetric 170

    555,00 €

    Roth Kubic Asymmetric 170 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Asymmetric vann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  4. Lihtvann Balteco Cali

    Lihtvann Balteco Cali

    Tavahind: 1 259,00 €

    Erihind 1 095,00 €

    Cali on asümmeetriline Balteco lihtvann, millel on omapärase lainelise joonega disain. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Balteco Cali on saadaval nii paremakäelise kui ka vasakukäelise versioonina. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Isabella Neo

    Lihtvann Roth Isabella Neo

    476,00 €

    Roth Isabella Neo on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Isabella Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas