Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Accent

    Kivivann Vispool Accent

    1 208,00 €

    Accent on ovaalse disainiga kompaktne kivivann, mis on mõeldud paigutamiseks erladiseisva vannina, kuid on sobilik ka seina äärde paigaldamiseks. See toode on kõigest 167 cm pikk, mistõttu mahub ka väiksematesse vannitubadesse.

    Sümmetrilise disainiga kivivann on veidi kõrgem, et ka kahekesi vanni nautides oleks piisavalt ruumi ja  mugavust. Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ülevooluga ning vannijalad. Soovi korral on võimalik standard sifoon asendada "pop up" sifooniga.

    Lähemalt
  2. PAA Victoria SilkStone jalgadel

    Kivivann PAA Victoria Silk

    2 197,00 €

    PAA Victoria on antiikse disainiga lõvijalgadel vann. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Victoria vanni on võimalik tellida nii valgete, grafiittoonis kui ka puidust jalgadega ning lisaks saab komplekti lisada meelepärases värvitoonis ülevoolutoru.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Classica 180

    Kivivann Vispool Classica 180

    1 007,00 €

    Classica 180 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  4. Kivivann Balteco Gamma 160

    Kivivann Balteco Gamma 160

    Tavahind: 2 977,00 €

    Erihind 2 588,00 €

    Balteco Gamma 160 on massiivse ja tugeva korpusega kivivann, mis on mõeldud seina äärde paigaldamiseks. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak Vanda II 150

    Lihtvann Ravak Vanda II 150

    258,00 €

    Lihtvann Ravak Vanda II on saadaval kolmes erinevas mõõdus ning mõeldud ennekõike väikestesse vannitubadesse. Sellel on moodne, kuid samas praktiline disain. Ergonoomised käetoed jälgivad kehakuju ning toetavad Teie käsi loomulikus ja mugavas asendis. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Vanda II vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneel.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 318

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas