Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann PAA Bel Canto

    Kivivann PAA Bel Canto

    1 210,00 €

    PAA Bel Canto on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak Freedom W

    Lihtvann Ravak Freedom W

    1 669,00 €

    Ravak Freedom W ühendab endas klassikalise lihtvanni ja pilkupüüdva disainvanni parimad eelised. Selle tagasihoidlik ilu ja ümarad vormid kutsuvad Sind vanni lõõgastuma. Freedom W vanni teeb eriliseks selle seinaäärne serv, mis võimaldab mugavalt hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Lisaks on võimalik sellele paigaldada  vannipealne segisti, et lõpptulemus jääks veatu. 

    Vanni akrüülist sisu on äärmiselt vastupidav ning lihtne hooldada. Vannijalad ja sifoon sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Kivivann Hafa Hampton

    Kivivann Hafa Hampton

    1 430,00 €

    Hafa Hampton on justkui modernne versioon klassikalisest vannist, mis sobib ühthästi nii vanasse maamajja kui ka moodsasse mereäärsesse villasse. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Hampton kivivannil on kerge läikega Gelcoat pealispind, mis muudab vanni puhastuse ja igapäevase hoolduse lihtsaks.

    Komplektis sisaldub äravool ja reguleeritavad vannijalad. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Solare

    Kivivann Vispool Solare

    1 323,00 €

    Kivivann Solare on ovaalne vabalt asetatav kiviann, mida võib paigutada nii keset ruumi kui ka nurka. Vanni ovaalne disain mõjub eraldi sisekujunduselemendina ning vannis on mugav olla nii üksi kui ka kahekesi. Vanni ülaserv on disainitud sihilikult laiemana, et vannis olles oleks hea toetada kaela või... miks mitte veiniklaasi.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral on võimalik standard sifoon asendada "pop up" sifooniga ning komplekti lisada käterätihoidja.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Burlington Windsor 170

    Lihtvann Burlington Windsor 170

    1 128,00 €

    Burlington Windsor 170 on klassikalise inglise disainiga lihtvann, mis on mõeldud ruumi keskele paigaldamiseks. Vanni retro kuid ajatu stiil on ideaalseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. 

    Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Jalgade puhul on võimalik valida 3 erineva stiili vahel: Traditional, Classical ja Period. Lisaks on võimalik valida jalgade värvitooni: kroom, valge või must. Soovi korral on vannile võimalik paigaldada ka segisti.

    Vann tuleb standardis valgena, kuid soovi korral võib Windsor vanni välispinda igaüks ise värvida meelepäraste akrüülbaasil värvide ning värvipraimeritega, et vann peegeldaks täpselt Sinu stiili, iseloomu ja tuju.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas