Lihtvannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 105

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Balteco Modul 18

    Lihtvann Balteco Modul 18

    Tavahind: 923,00 €

    Erihind 802,00 €

    Modul 18 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Bella Silk

    Kivivann PAA Bella Silk

    2 356,00 €

    PAA Bella Silk on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on sümmeetriline disain ning integreeritud ülevool. Bella on ovaalse sisekujuga ning õhukeste seintega kivivann, mis mõjub vannitoas skulptuurselt, ent samas rahustavalt. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  3. Kivivann Balteco Plano 70

    Kivivann Balteco Plano 70

    Tavahind: 2 812,00 €

    Erihind 2 444,00 €

    Balteco Plano 70 on klassikalise kujuga kivivann, mille omapäraks on puidust esipaneelid. Paneele on võimalik tellida kaheksas erinevas värvitoonis ning paneelide materjaliks on dekoratiivkilega kaetud MDF plaat.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool. Standardina sisaldub komplektis üks esipaneel ja üks otsapaneel.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Balteco Roma

    Lihtvann Balteco Roma

    Tavahind: 945,00 €

    Erihind 822,00 €

    Roma on sirgjooneline Balteco lihtvann, mis kuulub Nordic kollektsiooni. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Kivivann Schönberg Elise

    Kivivann Schönberg Elise

    Tavahind: 1 988,00 €

    Erihind 1 805,00 €

    Schönberg Elise kivivann on täiuslikkuse etalon, õhukesed servad ja piirjooned on kombineeritud ülima funktsionaalsuse ja mugavusega. Elise on standardis eraldiseisev valge kivivann, millel on integreeritud ülevool, seetõttu on seda võimalik sobitada ka ruumi keskele. Vann on saadaval nii siidmati pealispinnaga, kui ka läikivana. Lisavõimalusena saab vanni tellida ka RAL värvitoonis, luues seega piiramatult võimalusi vannitoa disainimisel. Komplektis sisaldub vanniga samas viimistluses äravool.  

    Schönbergi tooted on inspireeritud naturaalsest loodusest ja modernsest disainist. Vannide voolujoonelisus ja käega katsutav „naturaalne tunne" toob Teieni toote, mis muudab vannitoa kauniks ja eksklusiivseks ning teeb vanniskäimise eriti nauditavaks. Uus komposiitkivim on 21. sajandi vannitoa märksõna. Selle materjaliga töödeldud pinnad on ülihästi vormitavad, mis annab tootedisaineritele võimaluse astuda sammu veel kaugemale, saavutamaks täiuslikku tulemust. Erinevad kujud, kaldpinnad, materjali kvaliteet ja värvus – need on vaid mõned komposiitkivimi võimalustest!

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 105

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas