Lihtvannid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 317

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Gloria

    Kivivann Vispool Gloria

    1 782,00 €

    Gloria on ovaalse disainiga ruumikas kivivann, mis on mõeldud paigaldamiseks erladiseisva vannina. Kivivanni seinad on väga õhukesd, kuid samas väga tugevad, jättes õhulise ning stiilse mulje. Vanni all on 12 cm kõrgune sokkel, mis katab kenasti ühendustorud ning vanni jalad.

    Tegu on väga ruumika ning ergonoomilise vanniga. Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ülevooluga ning vannijalad. Soovi korral on võimalik standard sifoon asendada "pop up" sifooniga.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Marea

    Kivivann Vispool Marea

    1 288,00 €

    Kivivann Marea on ruumikas asümmeetriline nurgavann. Väga sobilik pikemat kasvu vannisõpradele või juhul, kui soovite nautida vannimõnusid kahekesi. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Marea on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Lilu

    Kivivann Vispool Lilu

    495,00 €

    Vispool Lilu on elegantne väike vann, mis on mõeldud väikelaste või väiksemate loomade vannitamiseks. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Komplektis sisalduvad valged vannijalad ning "pop up" sifoon.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Classica 180

    Kivivann Vispool Classica 180

    1 007,00 €

    Classica 180 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Kivivann PAA Bella Silk

    Kivivann PAA Bella Silk

    2 356,00 €

    PAA Bella Silk on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on sümmeetriline disain ning integreeritud ülevool. Bella on ovaalse sisekujuga ning õhukeste seintega kivivann, mis mõjub vannitoas skulptuurselt, ent samas rahustavalt. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 317

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas