Lisatarvikud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannisein Stikla Fresco Black

    Vannisein Stikla Fresco Black

    318,00 €

    Vannisein Stikla Fresco Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad vanniseinast  minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Fresco Black standardne vannisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu. 

    Stikla Fresco Black vannisein on valmistatud kvaliteetsest 6mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Vanniseina on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite seina paremale või vasakule poolele. Standard vannisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

     

    Lähemalt
  2. Vannisein Ravak Brilliant B1

    Vannisein Ravak Brilliant B1

    267,00 €

    Vannisein on suurepärane toode vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal ning duši all käimine muutub nauditavaks ka püsti seistes. Lisaks on see abiks väikelaste vannitamisel, kellele meeldib vannist vett pritsida.

    Ravak Brilliant B1 on kroomist kinnitustega minimalistlik, kuid elegantne üheosaline vannisein. Tegemist on universaalse vanniseinaga, mis sobib ühthästi nii Ravaki kui ka mistahes teiste kaubamärkide ristkülikukujulistele vannidele. Vanniseina pööramisel 180 kraadi saab määrata toote asetuse vastavalt paremale või vasakule vanni servale. Vanniseina klaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis hoiab ära mustuse ja katlakivi tekke klaasi pinnal. Vanniseina klaas on läbipaistev. Vannisein paigaldatakse seina külge kroomist kinnitustega, mis sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Puhastusvahend Ravak AntiCalc Conditioner (300 ml)

    Puhastusvahend Ravak AntiCalc Conditioner (300 ml)

    10,00 €

    Puhastusvahend Ravak AntiCalc ei lase klaasi pinnale tekkida katlakivi. Toode sobib kõikide vanniseinade, dušinurkade ja dušikabiinide hooldamiseks. Kõik Ravaki dušinurgad ning vanniseinad on eeltöödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. AntiCalc Conditioneri järjepidev kasutamine pikendab ka nende toodete eluiga. 

    Kasutusjuhend: Puhastada hoolikalt töödeldav pind, selleks võib kasutada näiteks puhastusvahendit Ravak Cleaner. Puhta ja kuiva klaasi pinnale kandke pehme lapi abil AntiCalc Conditioneri ning hõõruge see laiali. 

    Lähemalt
  4. Vannisein Ravak Chrome C2

    Vannisein Ravak Chrome C2

    289,00 €

    Vannisein on suurepärane toode vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal ning duši all käimine muutub nauditavaks ka püsti seistes. Lisaks on see abiks väikelaste vannitamisel, kellele meeldib vannist vett pritsida.

    Ravak Chrome C2 on elegantne ja mugav kaheosaline vannisein. Tegemist on universaalse vanniseinaga, mis sobib ühthästi nii Ravaki kui ka mistahes teiste kaubamärkide ristkülikukujulistele vannidele. Vannisein koosneb ühest liikumatust ja ühest liikuvast osast, mida on võimalik vannist väljapoole avada. Vanniseina klaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis hoiab ära mustuse ja katlakivi tekke klaasi pinnal. Vanniseina raam on saadaval alumiinium (läikiv), valge või satiin värvusega. Vanniseina klaas on läbipaistev.

    Lähemalt
  5. Vannisein Noro Fix Trend BV kirgas klaas

    Vannisein Noro Fix Trend BV kirgas klaas

    369,00 €

    Noro Fix Trend BV on läbipaistva klaasiga vannisein, mida saab mugavalt liigutada 180° ulatuses. Vannisein on disainitud Noro Grand vannile, kuid sobib paigaldamiseks koos mistahes kaubamärgi sirgjoonelise vanniga. Dušisein on toodetud 5 mm paksusest turvaklaasist ning selle profiil ja käepide on elegantse matthõbedase viimistlusega.

    Vanniseina pööramisel 180 kraadi saab määrata toote asetuse vastavalt paremale või vasakule vanni servale. Soovi korral saate kombineerida omavahel kaks Fix Trend vanniseina, saades sedasi täiesti veekindla dušilahenduse. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas