Vannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann PAA Felice Graphite

    Kivivann PAA Felice Graphite

    3 437,00 €

    PAA Felice Graphite on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub sama materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis. Felice vanni sifoon vajab paigaldamiseks 5 cm sügavust põrandasüvendit.

    Lähemalt
  2. Kivivann Westerbergs Ellipse Black 170

    Kivivann Westerbergs Ellipse Black 170

    3 452,00 €

    Westerbergs Ellipse Black 170 on modernse disainiga must/mattvalge kivivann, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest valumarmorist. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Ellipse vann on õhukeste seinte, unikaalse kuju ja erakordse stabiilsusega - kõik selleks, et pakkuda enneolematut mugavust ja täiuslikku vannielamust. Komplektis sisaldub äravool.

    Ellipse vann on saadaval kahes erinevas mõõdus ning valge ja musta välispinnaga. Westerbergs - toob Skandinaavia tippdisaini Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  3. Kivivann Westerbergs Ellipse 170

    Kivivann Westerbergs Ellipse 170

    3 204,00 €

    Westerbergs Ellipse 170 on modernse disainiga mattvalge kivivann, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest valumarmorist. Valumarmor salvestab soojust ning sedasi püsib vannivesi kauem soojana. Ellipse vann on õhukeste seinte, unikaalse kuju ja erakordse stabiilsusega - kõik selleks, et pakkuda enneolematut mugavust ja täiuslikku vannielamust. Komplektis sisaldub äravool.

    Ellipse vann on saadaval kahes erinevas mõõdus ning valge ja musta välispinnaga. Westerbergs - toob Skandinaavia tippdisaini Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  4. Lihtvann Gemlook Onyx

    Lihtvann Gemlook Onyx

    Tavahind: 4 090,00 €

    Erihind 3 407,00 €

    Gemlook Onyx vann on tõeline pärl otse sisustusajakirjast! Onyx on mattmusta värvitooni vasest vann, mida on võimalik paigaldada nii eraldiseisvana keset vannituba kui ka seina äärde. Onyx vann sobib hästi antiikse hõnguga vannitubadesse. Tegu on erakordselt vastupidava materjaliga, mistõttu on see hinnatud ka näiteks butiikhotellides ja vanades mõisahoonetes. Vannil on kõrgendatud seljaosa, mis garanteerib lõõgastava vannielamuse.

    Gemlook Onyx vann sobib paigaldamiseks koos põranda- või seinapealse vannisegistiga. Vannil puudub ülevool. Kuna vann on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  5. Kivivann Balteco Epoque

    Kivivann Balteco Epoque

    Tavahind: 3 729,00 €

    Erihind 3 242,00 €

    Balteco Epoque on massiivse disainiga kivivann, mis sobib ühthästi modernsesse linnakorterisse kui ka rustikaalse disainiga maakodusse. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis. Vanni korpus ja paneel on ühes tükis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas