Vannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Orte

    Kivivann Vispool Orte

    1 348,00 €

    Orte on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Vanni servad on piisavalt laiad, et toetada küünlaid või veiniklaasi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Bel Canto

    Kivivann PAA Bel Canto

    1 210,00 €

    PAA Bel Canto on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Noro Soft parem

    Lihtvann Noro Soft

    1 800,00 €

    Noro Soft on tilgakujulise disainiga lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Vann on ergonoomilise vormiga ning sobitub hästi ka kitsamatesse vannitubadesse. Noro Soft vann on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina, et leida parim paigutus igas vannitoas. Komplektis sisaldub esipaneel, reguleeritavad vannijalad ja äravool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  4. Lihtvann Noro Grand

    Lihtvann Noro Grand

    1 724,00 €

    Noro Grand on asümmeetrilise disainiga modernne lihtvann, mis on ideaalne neile, kes on samaaegselt nii vanni- kui ka dušisõbrad. Nimelt on võimalik vannile juurde tellida spetsiaalne klaasist dušisein Fix Trend BV, mis on ideaalne vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal. Soovi korral on võimalik tellida ka kaks dušiseina ning moodustada sedasi täiesti veekindel dušinurk. Vannis lõõgastudes saab lükata dušiseinad mugavalt vastu seina. Lihtsalt geniaalne, kas pole?

    Noro Grand vann on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist ning on saadaval nii parema- kui vasakukäelise versioonina, et leida parim paigutus igas vannitoas. Komplektis sisaldub esipaneel, reguleeritavad vannijalad ja äravool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  5. Massaaživann Balteco Loop

    Massaaživann Balteco Loop

    Tavahind: 2 042,00 €

    Erihind 1 775,00 €

    Loop on sirgjooneline Balteco massaaživann, mis kuulub kaasaegse disainiga Metropolitan kollektsiooni. Loop vannil on pehmed pööratud esinurgad, mistõttu mõjub see vannitoas hubaselt ja rahustavalt. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas