Vannid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 84

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann PAA Deco Nudo Graphite

    Kivivann PAA Deco Nudo Graphite

    2 477,00 €

    PAA Deco Nudo Graphite on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on elegantne disain ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® grafiit materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  2. Kivivann Balteco Marin 170

    Kivivann Balteco Marin 170

    Tavahind: 3 081,00 €

    Erihind 2 679,00 €

    Balteco Marin 170 on õhukeste seintega ruumikas kivivann, mis kaunistab oma klassikalise disainiga iga vannituba. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis. Vanni korpus ja paneel on ühes tükis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Burlington Admiral 165

    Lihtvann Burlington Admiral 165

    2 617,00 €

    Burlington Admiral 165 on inglise disainiga lihtvann, mis on mõeldud ruumi keskele paigaldamiseks. Admirali merelik ning lihtne stiil sobivad ideaalselt igasse vannituppa. Burlingtoni vannide retrolik hõng on imeline aksessuaar just Sinu koju. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse.

    Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Vann tuleb standardis valgena, kuid soovi korral võib Admiral vanni välispinda igaüks ise värvida meelepäraste akrüülbaasil värvide ning värvipraimeritega, et vann peegeldaks täpselt Sinu stiili, iseloomu ja tuju.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Burlington Admiral 180

    Lihtvann Burlington Admiral 180

    2 811,00 €

    Burlington Admiral 180 on inglise disainiga lihtvann, mis on mõeldud ruumi keskele paigaldamiseks. Admirali merelik ning lihtne stiil sobivad ideaalselt igasse vannituppa. Burlingtoni vannide retrolik hõng on imeline aksessuaar just Sinu koju. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. Vanni sümmeetriline kuju ning hea suurus teevad vanni ideaalseks ka kahekesi nautimiseks.

    Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Vann tuleb standardis valgena, kuid soovi korral võib Admiral vanni välispinda igaüks ise värvida meelepäraste akrüülbaasil värvide ning värvipraimeritega, et vann peegeldaks täpselt Sinu stiili, iseloomu ja tuju.

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Damona 2

    Kivivann Aura Damona 2

    2 050,00 €

    Aura Damona 2 on ümarate nurkadega jalgade peal seisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Damona 2 vann on segu klassikalisest ja kaasaegsest stiilist, kus on ka kõrgendatud seljaosa maksimaalse mugavuse tagamiseks. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vannikomplektis sisalduvad valged silinder vannijalad, kuid soovi korral on võimalik need asendada kas kroomitud silinder või lõvijalgadega. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 84

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas