Vannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Noro Single

    Lihtvann Noro Single

    809,00 €

    Noro Simple on kandilise disainiga lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Vannil on spetsiaalne libisemiskindel põhi, mis teeb vanni astumise turvalisemaks ja mugavamaks. Komplektis sisaldub esipaneel, otsapaneel, reguleeritavad vannijalad ja äravool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  2. Lihtvann Balteco Forma 17

    Lihtvann Balteco Forma 17

    Tavahind: 801,00 €

    Erihind 696,00 €

    Forma 17 on sirgete joontega skandinaaviapärane Balteco lihtvann, mis kuulub Nordic kollektsiooni. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Forma vanni teeb eriliseks, et see on saadaval lausa viies erinevas mõõdus - pikkustega 150, 160, 170, 180 ja 190 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Balteco Modul 17

    Lihtvann Balteco Modul 17

    Tavahind: 801,00 €

    Erihind 696,00 €

    Modul 17 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Chrome II 160

    Lihtvann Ravak Chrome II 160

    395,00 €

    Ravak Chrome II 160 on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste Chrome seeria toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Ravak Chrome II vann on saadaval kahes erinevas pikkuses (160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni Chrome II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    Lihtvann Roth Malibu Neo 160

    371,00 €

    Roth Malibu Neo 160 on ergonoomilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Tänu sümmeetrilisele disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Malibu Neo vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni. Pildil olev vannisein komplekti ei kuulu, kuid soovi korral saab selle tellida eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas