Vannid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 58

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann PAA Dolce Graphite

    Kivivann PAA Dolce Graphite

    3 518,00 €

    PAA Dolce Graphite on massiivse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® grafiit materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  2. Kivivann PAA Felice Graphite

    Kivivann PAA Felice Graphite

    3 437,00 €

    PAA Felice Graphite on elegantse disainiga vabalt asetatav kivivann, millel on sümmeetriline kuju ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub sama materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis. Felice vanni sifoon vajab paigaldamiseks 5 cm sügavust põrandasüvendit.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Villeroy & Boch Oberon 2.0 180

    Lihtvann Villeroy & Boch Oberon 2.0 180

    Tavahind: 1 341,00 €

    Erihind 1 099,00 €

    Villeroy & Boch Oberon 2.0 180 on Quaryl® materjalist valmistatud vann, mida on võimalik paigaldada vannituppa koos plaaditud esipaneelidega. Vanni sümmetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Vanni komplekti kuuluvad reguleeritavad jalad ning kroomitud ülevool.

    Sellel lihtvannil on klassikaline ovaalne sisekuju ning Villeroy & Boch poolt välja töötatud Quaryl® akrüülpind. Quaryl® on minimaalse poorsusega, mistõttu vanni pinna külge ei jää mustust ega veejääke ning seda on väga lihtne puhastada. Sellel säravvalgel materjalil on ka libisemisvastased omadused, tänu millele on selle vanni kasutamine ka ohutum.

    Oberon 2.0 vanni komplekti ei kuulu esipaneelid ning neid ei ole võimalik ka eraldi juurde tellida. Soovituslikult on vann mõeldud paigaldamiseks plaaditud esipaneeliga, mille saab juurde lisada vannitoa remondi käigus. Oberon 2.0 on vastupidav ja väärikas vann kõigile, kellele meeldib ise oma vannituba kujundada!

    Lähemalt
  4. Kivivann Aura Beira 2

    Kivivann Aura Beira 2

    2 152,00 €

    Aura Beira 2 on tagasihoidliku stiiliga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Beira 2 kivivanni eripäraks on tema sügavus ja ruumikus, mis pakub täielikku lõõgastust ka kahele vanninautlejale. Beira vann on saadaval kolmes erinevas mõõdus, mistõttu sobib see nii väiksematesse kui ka suurematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Beira 1

    Kivivann Aura Beira 1

    2 254,00 €

    Aura Beira 1 on tagasihoidliku stiiliga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Beira 1 kivivanni eripäraks on tema sügavus ja ruumikus, mis pakub täielikku lõõgastust ka kahele vanninautlejale. Beira vann on saadaval kolmes erinevas mõõdus, mistõttu sobib see nii väiksematesse kui ka suurematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana. 

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 58

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas