Vannid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Balteco Plano 75

    Kivivann Balteco Plano 75

    Tavahind: 3 107,00 €

    Erihind 2 701,00 €

    Balteco Plano 75 on klassikalise kujuga kivivann, millel on puidust või xonyx kivimassist paneelid. Xonyx paneelide puhul on standardis tegu mattvalge viimistlusega, kuid soovi korral on võimalik tellida paneeli mistahes RAL-värvitoonis. Puidust paneele on võimalik tellida seitsmes erinevas värvitoonis ning paneelide materjaliks on dekoratiivkilega kaetud MDF-plaat.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool. Standardina sisaldub komplektis üks esipaneel ja üks otsapaneel -  magnetkinnitustega kiletatud MDF-esi/otsapaneel või monoliitselt liidetud Xonyx esi/otsapaneel.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Orte

    Kivivann Vispool Orte

    1 348,00 €

    Orte on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Vanni servad on piisavalt laiad, et toetada küünlaid või veiniklaasi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Kivivann PAA Tre Grande

    Kivivann PAA Tre Grande

    785,00 €

    PAA Tre Grande on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  4. Kivivann PAA Tre

    Kivivann PAA Tre

    712,00 €

    PAA Tre on elegantse disainiga nurka asetatav kivivann. Vann on valmistatud vastupidavast Caststone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Standardis on tegu valge vanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Noro Soft parem

    Lihtvann Noro Soft

    1 800,00 €

    Noro Soft on tilgakujulise disainiga lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Vann on ergonoomilise vormiga ning sobitub hästi ka kitsamatesse vannitubadesse. Noro Soft vann on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina, et leida parim paigutus igas vannitoas. Komplektis sisaldub esipaneel, reguleeritavad vannijalad ja äravool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas