Vannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 28

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Gemlook Onyx

    Lihtvann Gemlook Onyx

    Tavahind: 4 090,00 €

    Erihind 3 407,00 €

    Gemlook Onyx vann on tõeline pärl otse sisustusajakirjast! Onyx on mattmusta värvitooni vasest vann, mida on võimalik paigaldada nii eraldiseisvana keset vannituba kui ka seina äärde. Onyx vann sobib hästi antiikse hõnguga vannitubadesse. Tegu on erakordselt vastupidava materjaliga, mistõttu on see hinnatud ka näiteks butiikhotellides ja vanades mõisahoonetes. Vannil on kõrgendatud seljaosa, mis garanteerib lõõgastava vannielamuse.

    Gemlook Onyx vann sobib paigaldamiseks koos põranda- või seinapealse vannisegistiga. Vannil puudub ülevool. Kuna vann on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  2. Massaaživann Balteco Madonna

    Massaaživann Balteco Madonna

    Tavahind: 4 595,00 €

    Erihind 3 995,00 €

    Madonna on tõeline Balteco lipulaev. Tegu on ruumika massaaživanniga, mis on ideaalne mitmekesi vanni nautimiseks. Madonna kuulub Soul kollektsiooni, mida iseloomustab avangardism ja nostalgia.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Massaaživann Balteco Quadrum

    Massaaživann Balteco Quadrum

    Tavahind: 4 649,00 €

    Erihind 4 042,00 €

    Quadrum on tõeline Balteco lipulaev. Tegu on ruumika massaaživanniga, mis on ideaalne kahekesi vanni nautimiseks. Quadrum kuulub Metropolitan kollektsiooni, mida iseloomustab modernsus ja luksuslikkus. Antud vann on mõeldud põranda või karkassi sisse uputamiseks. Veekahur Grand sisaldub standardvarustuses.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Kivivann Balteco Epoque

    Kivivann Balteco Epoque

    Tavahind: 3 729,00 €

    Erihind 3 242,00 €

    Balteco Epoque on massiivse disainiga kivivann, mis sobib ühthästi modernsesse linnakorterisse kui ka rustikaalse disainiga maakodusse. Standardis on tegu mattvalge viimistlusega kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vanni väliskülg mistahes RAL-värvitoonis. Vanni korpus ja paneel on ühes tükis.

    Xonyx-vannide konstruktsioonis on Balteco kasutanud kahekihilist ehitust, mille tõttu on vannil pilkupüüdev disain ning kahe kihi vaheline tühi ruum toimib tõhusa soojusisolaatorina, vähendades soojakadu ja hoides vanni kauem soojana. Kõik Xonyx-vannid on paigaldatud tugevale terasraamile ning komplektis on reguleeritava kõrgusega vannijalad.

    Balteco vanne saab paigaldada ilma põrandat lõhkumata ja tooted ei vaja lisatoestust. Vannil on integreeritud ülevool ning dekoratiivkattega äravool.

    Lähemalt
  5. Kivivann PAA Amore Graphite

    Kivivann PAA Amore Graphite

    3 102,00 €

    PAA Amore Graphite on unikaalse grafiitviimistlusega vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on sümmeetriline disain ning integreeritud ülevool. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Tumeda mattviimistlusega vanni komplekti kuulub sama materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 28

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas