Vannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann Vispool Astoria

    Kivivann Vispool Astoria

    1 461,00 €

    Astoria on antiigihõnguline Vispooli kivivann. Vanni iseloomustavateks märksõnadeks on luksuslik, külluslik, ruumikas, silmapaistev, antiikne ning otseloomulikult romantiline. Vanni tagasein on täielikult sirge, mis võimaldab vanni veekindlalt vastu seina paigaldada. 

    Astoria kivivanni komplektis sisalduvad valged lõvikäpp-vannijalad, kuid soovi korral on need võimalik tellida ka kroomituna. Lisaks on võimalik tellida vannile eelpuuritud augud segisti jaoks. Komplektis sisaldub kroomitud äravool.

    Soovi korral on võimalik tellida vannijalad ka mistahes muus RAL-värvitoonis või Vispool tehase poolt pakutavas graniiditoonis. Võimaluste täpsustamiseks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Kivivann Vispool Libero 180 Black

    Kivivann Vispool Libero 180 Black

    1 393,00 €

    Libero 180 Black on must klassikaline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero Black on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  3. Kivivann Vispool Libero 170 Black

    Kivivann Vispool Libero 170 Black

    1 210,00 €

    Libero 170 Black on must klassikaline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero Black on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Libero 180

    Kivivann Vispool Libero 180

    1 187,00 €

    Libero 180 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Kivivann Vispool Libero 170

    Kivivann Vispool Libero 170

    1 036,00 €

    Libero 170 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas