Vannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 63

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak Chrome II 160

    Lihtvann Ravak Chrome II 160

    395,00 €

    Ravak Chrome II 160 on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste Chrome seeria toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Ravak Chrome II vann on saadaval kahes erinevas pikkuses (160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni Chrome II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Ravak 10° II

    Lihtvann Ravak 10° II

    375,00 €

    Ravak 10° II on uuendatud disainiga ristkülikukujuline lihtvann, mida iseloomustab kerge ja õhuline vorm. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik osta eraldi.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli, küljepaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Freedom W

    Lihtvann Ravak Freedom W

    1 669,00 €

    Ravak Freedom W ühendab endas klassikalise lihtvanni ja pilkupüüdva disainvanni parimad eelised. Selle tagasihoidlik ilu ja ümarad vormid kutsuvad Sind vanni lõõgastuma. Freedom W vanni teeb eriliseks selle seinaäärne serv, mis võimaldab mugavalt hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Lisaks on võimalik sellele paigaldada  vannipealne segisti, et lõpptulemus jääks veatu. 

    Vanni akrüülist sisu on äärmiselt vastupidav ning lihtne hooldada. Vannijalad ja sifoon sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak Formy-02

    Lihtvann Ravak Formy-02

    400,00 €

    Lihtvann Ravak Formy-02 on ristkülikukujuline vann, mis sai uue energia tänu vormi kergele painutamisele disaineri käe läbi. Vanni kaarjas sisemine joon loob vannituppa hubase atmosfääri ja pakub suurema mõnu vanniskäigust. Lisaks lihtsustab painutatud serv oluliselt vanni astumist.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Formy-02 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli ja ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak Formy-01 180

    Lihtvann Ravak Formy-01 180

    400,00 €

    Lihtvann Ravak Formy-01 on saadaval kahes erinevas mõõdus - pikkusega 170 ja 180 cm. Disainer muutis ristkülikukujuliste vannide tavapärast sümmeetriat, tehes ühe serva teisest laiema. Sedasi on laiemale servale tekkinud mõnus koht küünalde ja muude vannitarvikute hoidmiseks. Formy-01 vanni märksõnaks on minimalism kõige ehedamas tähenduses.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Formy-01 180 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli ja ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist. Lisaks on võimalik komplekti täiendada sobiva Ravaki vanniseina ja vannisegistiga. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 63

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas